Proeverijen: VRIJMIBIPS & FFBTS

Op vrijdag 3 juli van 17.00 – 19.00 uur houden wij onze VRIJMIBIPS. We zetten 6 (nieuwe) bieren koud die je voor €2,- per proefglas kunt proeven. Je kunt er 1 proeven, maar uiteraard ook alle 6. Inschrijven is hiervoor niet noodzakelijk. De winkel is ook gewoon open. Bij de laatste VRIJMIBIPS hadden we een singer songwriter die live haar liedjes speelde. Dit was een groot succes en we kijken of we dat op 3 juli weer kunnen regelen. Hou dus onze facebookpagina in de gaten.

VRIJMIBIPS

Tot voor kort hielden wij op de woensdagen onze Wicked Wednesday Beer Tasting Session. Op verzoek van een aantal zeer gewaardeerde en trouwe klanten verplaatsen we deze sessies naar de vrijdag. We hebben toch een beetje onderschat hoe plichtsgetrouw en hardwerkend onze dierbare clientèle is. Eigenschappen die uiteraard ook goed van pas komen bij elke zichzelf respecterende doch zichzelf niet serieus nemende bierliefhebber. Dat betekende dat we de naam ook moesten aanpassen en dat is ons gelukt: de Finally Friday Beer Tasting Session (FFBTS formerly known as WWBTS).

Het thema van onze FFBTS op 17 juli is “The Local Heroes”. Onze zuiderburen staan bekend als ware Bourgondiërs, maar in ons Tukkerland kunnen we er ook wat van. Genieten van het leven met de sigaar in de rechterhand en een mooi glas bier in de linker (en als het even kan nog een mooie deerne op de knie) is aan ons Tukkers wel besteed. De band Normaal heeft er vroeger heel wat LP’s mee vol gezongen (hoewel die uit de Achterhoek kwam, voelen wij ons toch zeer verwant). Met die ene brouwer die al meer dan 400 jaar bestaat zijn we allemaal opgegroeid, maar de laatste jaren worden de bieren van onze lokale kleinere brouwers steeds populairder. Tijdens deze proeverij nemen wij je op informele en soms wat ludieke wijze op sleeptouw door het mooie Twentse bierlandschap. Verhalen over de verschillende bieren en brouwerijen worden afgewisseld met onnozele feiten en sterke anekdotes. Kortom: zorg daj de bie bunt..o nie dan!

Stanislaus Brewskovitch Craft Beer Store
Datum: 17 juli 2015
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Kosten: €20,- p.p.

Inschrijven verplicht. Via info@stanislausbrewskovitch.nl of bij ons in de winkel.