Proeverijen en evenementen

Wat is het leukste aan bier? Om het te proeven natuurlijk. Godzijdank heeft in het verre verleden ooit iemand de bierproeverij uitgevonden. Van die vinding maken we graag gebruik. Elke eerste vrijdag van de maand kun je gezellig bij ons de winkel binnen wandelen (dat wil overigens niet zeggen dat je niet op de andere dagen dat we geopend zijn ook gezellig de winkel binnen kunt wandelen, maar dit terzijde) voor de VRIJMIBIPS, de befaamde VRIJdagMIddagBIerProefSessie. Tussen 17.00 en 19.00 staan er 6 bieren koud die je voor €2,- per proefglas kunt proeven, onder de bezielende klanken van een talentvolle singer songwriter.

Op ieder derde vrijdag van de maand is er de FFBTS, oftewel de Finally Friday Beer Tasting Session. Iedere maand met een ander thema. Inschrijving hiervoor is noodzakelijk en kan via info@stanislausbrewskovitch.nl of in de winkel. De kosten zijn €20,- per persoon en hiervoor worden er zes bieren geproefd, borrelhapjes geserveerd en sterke verhalen verteld. Het maximumaantal personen is 14. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor het thema.

Nu we “brouwers” zijn staan we regelmatig onze bieren te tappen op speciaalbierfestivals door het hele land. Schud ons de hand, proef onze bieren, hoor onze flauwe grappen aan en wie weet gaan we met je op de foto. Kortom, gezelligheid! Op 5 juni staan we op de 5e editie van het Twents Speciaalbier Festival op het Hazemeijer terrein bij de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo. Op zondag 26 juni staan we op het Bierfestival Albergen bij Pakhuis Twente. Dus wie weet zien we elkaar daar!