Wat er verder nog in het vat zit

Vervelen komt al tijden niet meer in onze vocabulaire voor. We vinden het gewoon te leuk om allerlei dingen te bedenken en uit te werken. Speciaalbier en muziek, dat zijn twee van  onze passies. Dat zien we al terug in onze bierwinkel en op de bierfestivals die wij organiseren. Er zijn al ideeën en plannen om de komende maanden af en toe wat op biergebied te doen bij activiteiten in Atak en de Metropool. We willen niet lullig doen, maar houd onze Facebook pagina de komende tijd in de gaten. Mocht het concreet worden dan zullen we het zo snel mogelijk melden. Verder zijn we met de mensen achter NIXenMeeR in gesprek om samen met hun in hun club de blijde boodschap van het speciaalbier te verspreiden.

Uiteraard zijn we onze vaten ook aan het vullen met nieuwe testbrouwsels. Op stapel staan een mooie Red IPA, een Bockbier en later in het jaar een verwarmend Winterbier.

En dan zijn we waarschijnlijk nog vergeten een hoop zaken te vermelden, maar die komen in de volgende nieuwsbrief dan wel aan bod. Voldoende dus om naar uit te kijken!