Wat er verder nog in het vat zit

Tijd is iets waar je niet genoeg van kunt hebben, want wij komen regelmatig tijd tekort. Willen we teveel in te korte tijd, of gaat de tijd gewoon sneller tegenwoordig? Zeg het maar. Feit blijft dat de tijd voorbij vliegt. De SunMilk, onze collaboration brew met Johnny Thursday is vanaf 15 augustus volop verkrijgbaar. Stanislaus Brewskovitch en Johnny Thursday (onlangs nog winnaar van de Brand Porter amateurbrouwwedstrijd) hebben de eerste Enschedese collaboration brew gebrouwen. Een frisse, fruitige, zachte en lmooie bittere IPA vol met tropisch fruit. De Bockie Wonderland staat al lekker te rijpen en zal eind september goed op smaak zijn voor het bockbierseizoen.

Verder staat er eind van het jaar een mooi winterbier op de planning en zijn we bezig met het uitwerken van een mooi recept voor een Red IPA en een tripel die in 2017 het licht moeten gaan zien.

Mocht je nog zin hebben in een festival, we staan de komende tijd onze bieren te tappen op de Proef Eet in Enschede op 2,3 en 4 september. Dit jaar komt er een mooi speciaalbierplein. Verder staan we 16 september op East West Heavy Fest in Metropool in Hengelo en op 8 oktober op een bierfestival in Vriezenveen. En we hebben plannen met de Craft Beer Store, maar daarover later meer…

No time to waste! Share our pleasure in Craft Beer!