Terugblik | Maart 2018

Het was weer een mooi feestje en de weergoden waren ons weer erg goed gezind. De derde editie van het Dutch Craft Beer Festival was een mooi succes. De bezoekers, brouwers, bands en organisatie hebben er samen weer een mooi feestje van gemaakt. Geen enkele reden dus om dit jaar niet ‘gewoon’ de vierde editie te organiseren.

Omdat we ons in Zwolle net zo thuis voelen als in Enschede kon het niet uitblijven dat we hier de inwoners trakteerden op een speciaalbier evenement met een Stanislaus-sausje. En toffe lokale dingen doe je met toffe lokale ondernemers. Daarom sloegen wij de handen ineen met het Vliegende Paard en Cafe de Gezelligheid en organiseerden de eerste editie van het Speciaalbierfestival Zwolle. En omdat we ook van mooie locaties houden, vond dit festival plaatst in hartje Zwolle, in de Grote Kerk. Het was een daverend succes met lokale brouwers en nationale helden. Er komt dan ook zeker een vervolg…

Tot die tijd, hebben we gelukkig de foto’s nog.

Maar eerst hadden we nog een winterbierfestival te organiseren. De derde alweer in de evenzo sfeervolle Grote Kerk in Enschede. Dit jaar voor het eerst in twee sessies: een middag en een avondsessie. Beide sessies waren binnen no-time uitverkocht. Het was dan ook weer gezellig op deze 13 januari. We verwelkomden oude vrienden zoals Jopen en van Moll, en zagen het festival debuut van lokale bier legende Marcel van Breda met zijn Crazy Black Cat Beers. De bezoekers gingen aangenaam beschonken de kerk uit en de brouwers pakten tevreden hun lege vaatjes in. Tot volgend jaar!

De foto’s van het Winterbierfestival bekijk je hier.