Proeverijen en evenementen

Vrijdag 28 oktober was het dan zover. De eerste VRIJMIBIPS in onze winkel in Zwolle. Bram, onze man in Zwolle, had nauwelijks tijd om zelf een biertje te proeven. Het was een gezellige drukke boel. Tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief is de tweede VRIJMIBIPS in Zwolle in volle gang. Ook in Zwolle sharen we our pleasure in Craft Beer.

proeverij-zwolle

Zaterdag 29 oktober stonden we met onze tap op Beerland in de Metropool in Hengelo. Stevige muziek en stevige bieren gingen hand in hand over de dansvloer. En uiteraard een beetje pogoën bij Peter Pan Speedrock en Claw Boys Claw. Soms valt het niet mee om brouwer te zijn.

Het bockbierfestivalletje “En nou Opbocken” dat we samen met restaurant ONS eten&drinken organiseren was ook weer zeer geslaagd. Bockbier, bockwurst, bockbierstoofpotje en mooie muziek. Wat wil een mens nog meer op een herfstachtige dag.

De VRIJMIBIPS in Enschede wordt goed bezocht door een vast clubje speciaalbierliefhebbers en andere nieuwsgierigen. Iedere keer proberen we zes mooie afwisselende bieren uit te zoeken. Onder de klanken van muziek van talentvolle singersongwriters kunnen deze bieren dan geproefd worden. Een mooi begin van het weekend. Vrijdag 2 december is alweer de laatste van dit jaar. Mis hem dus niet.

sb_wbf2017_facebook_evenementbeeld

Oh ja, we zouden het bijna vergeten. Op zaterdag 14 januari is de tweede editie van ons winterbierfestival Winter Wonders. Wederom in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede. Kaartverkoop begint op zaterdag 26 november. Het is maar dat u het weet :). Het gaat weer een mooi feest worden. 9 brouwers, ongeveer 45 bieren, lekker eten, goede muziek en niet te vergeten, heel gezellig publiek. Een mooie manier om het jaar goed te beginnen met je familie (of misschien heb je je familie wel weer genoeg gezien tijdens de feestdagen), vrienden of collega’s. Kaarten zijn te koop in onze winkels in Zwolle en Enschede en via onze webshop www.craftbeerstore.nl. Wees er snel bij! De eerste editie was gezellig, vol en… uitverkocht.