Wat er verder nog in het vat zit

De voorbereidingen voor het winterbierfestival Winter Wonders op zaterdag 14 januari zijn in volle gang. Het belooft weer een mooi en gezellig feest te worden. De kaartverkoop begint zaterdag 26 november. Wees er snel bij, want het belooft weer druk te worden.

Letterlijk zit er op dit moment een Red IPA in het vat. Waarschijnlijk het laatste testbrouwsel voordat we hem groot gaan brouwen. De planning is om in januari een grote batch te gaan brouwen. Eind februari begin maart zal deze dan het levenslicht gaan zien en kan iedereen ervan gaan genieten. Verder staan er nog een eigenzinnige tripel en een nieuw bier in de Collaboral Damage Series met Johnny Thursday op stapel.

sinterslausNormaal zijn wij koopzondagen niet open, maar commerciële gladjanussen als we zijn gaan we rond Sinterklaas en kerst op de (extra) koopzondagen wel open, zodat u in alle rust een mooi Sinterklaas- of kerstcadeau bij ons kunt uitzoeken. Netjes inpakken is dan weer niet ons sterkste punt, maar u moet weten, we doen het met liefde en de beste bedoelingen. Zoals we vroeger op het voetbalveld zeiden na weer een slechte pas: de bedoeling was goed!

Share our pleasure in Craft Beer!