Eigen brouwsels

winter-bluesNet als speciaalbier zit muziek in onze genen. We zijn weliswaar geen muzikanten, maar wel enorme muziekliefhebbers. Dat is te merken in onze winkels, op onze festivals, maar ook bij sommige van onze bieren. Heb je net na het drinken van een Bockie Wonderland je plateauzolen weer uitgedaan, komt het volgende bier er al aan. Passend bij de donkere, natte, koude, depressief makende korte dagen van de winter, hebben we een stevig, kruidig en warmend winterbier gebrouwen van 8,5%. De werknaam was de Jacobijn (de hele directie van Stanislaus Brewskovitch heeft de middelbare schooltijd als modelleerlingen doorgebracht op het Jacobus College in Enschede) en uiteindelijk hebben we onze jongste telg “Winter Blues” genoemd.

“The summer left me, standing knee deep in the snow.
The summer left me, standing knee deep in the snow.
The summer left me, but Winter Blues keeps me warm.”

Voor 2017 hebben we al weer een aantal mooie bieren gepland. Het laatste testbrouwsel van onze Red IPA (ja, een Red India Pale Ale is wel mogelijk) zit in het vat, het recept voor een mooie tripel ligt klaar en na het succes van de SunMilk gaan we samen met onze vrienden van Johnny Thursday een tweede bier brouwen in onze Collaboral Damage Series. We share our pleasure in Craft Beer!