In the spotlights: HillDevils

In 2013 richten Marleen en Theo van Eekelen brouwerij HillDevils op. Klaar dat ze waren met de standaard Belgische bieren na het proeven van een bier van Brewdog, volgden ze een bierbrouwcursus en besloten ze zelf bier te gaan brouwen. Met hun ware smaakbommen hebben ze al meerdere prijzen gewonnen. IPA is hun middle name en die maken ze meer dan waar, want het zijn eigenlijk alleen maar Indian Pale Ales die ze brouwen. Maar dan ook hele lekkere IPA’s. Van een “normale” IPA, via een Not Totally Black IPA naar een Exploded Double IPA, tot een Exploded Barrel IPA (een Oak Aged Double IPA). En dan vergeten we nog de American Black Horse, een Oak Aged Black IPA. We bedoelen maar.

Regelmatig zijn ze te vinden op bierfestivals in binnen en buitenland. De volgers van Stanislaus Brewskovitch, of degene die op 2 mei het 1st Dutch Craft Beer Festival hebben bezocht, kennen ze waarschijnlijk al en hebben misschien al kennis gemaakt met de bieren van HillDevils. De anderen kunnen we alleen maar aanbevelen eens een bier van HillDevils te proberen.

Het zijn niet alleen hele goede bierbrouwers, maar het zijn ook nog eens erg gezellige mensen. Dat hebben we wel gemerkt tijdens de afterparty na het 1st Dutch Craft Beer Festival!

Wat ons betreft dus een brouwerij en bieren die het verdienen om een keer in de spotlight gezet te worden.