New arrivals

Het zoeken naar nieuwe brouwers en bieren is een leuk tijdverdrijf. We hebben nog een behoorlijke lijst met brouwers uit binnen- en buitenland die we graag in ons assortiment op zouden willen nemen. Helaas moeten we keuzes maken. (of moeten we misschien een groter pand huren?) We zitten nu al over de 500 verschillende bieren, dus we liggen goed op schema om eind van het jaar aan de 750 bieren te zitten. We liggen wel iets achter op schema wat betreft het proeven van alle bieren (wat we uiteraard graag voor onze klanten doen). We moeten tenslotte weten wat we verkopen. Dat moeten we dus op de één of andere manier weer in zien te halen.

In de 2e helft van augustus hebben we 3 bieren van de Amsterdam Brewboys bij ons in de schappen gezet: een India Pale Ale, de Hop Riot Amber Ale en de Amsterdam Pale Ale. Wederom mooie bieren uit onze hoofdstad. Begonnen in 2014 zijn de Boys op missie: “Serve the best F*cking beer on the planet”. En ze zijn al goed op weg. Nu zijn het nog zgn Gypsy Brewers, maar het doel is om een eigen brouwerij en brewpup op te zetten.

Vanaf woensdag 2 september liggen de verschillende bieren van Crew Republic uit München op jullie te wachten. Duitsland staat natuurlijk bekend om zijn pilseners en weizen die volgens het stokoude Reinheitsgebot gebrouwen zijn, maar ook in Duitsland zijn de Craft Brewers in opkomst. Dat wil overigens niet zeggen dat de speciaalbieren nooit volgens het Reinheitsgebot gebrouwen worden, maar ze zijn in ieder geval wat avontuurlijker. Crew Republic is één van de toonaangevende jonge Craft Brewers uit Duitsland. We hebben 5 verschillende bieren van Crew Republic ingekocht, van een mooi blond bier tot een “gevaarlijk” lekkere Imperial Stout.

Iets om naar uit te kijken lijkt ons!