Proeverijen

VRIJMIBIPS (VRIJdagMIddagBIerProefSessie)
Vrijdag 7 augustus van 17.00 – 19.00 uur is er weer zover. Elke 1e vrijdag van de maand houden wij deze VRIJMIBIPS. We zetten een zestal bieren koud, die je vervolgens voor 2,- per proefglas kunt proeven. Inschrijven is niet nodig. Je kunt elk moment tussen 17.00 en 19.00 uur binnenstrompelen en een of meerdere biertjes uitproberen. Op deze manier ontdek je misschien wel nieuwe smaken en gaat de bierwereld nog verder voor je open. Het is niet standaard, maar we proberen die vrijdagmiddag ook altijd livemuziek te regelen, om er zo een mooie vrijdagmiddag van te maken. Het weekend kan dan echt beginnen!

FFBTS (Finally Friday Beer Tasting Session!)
Op vrijdag 21 augustus, de 3e vrijdag van de maand, organiseren wij wederom onze maandelijkse, inmiddels befaamde, bierproeverij. Waarom deze sessies nu al een goede naam hebben? Het zit hem waarschijnlijk in het feit dat ze, mede door het enthousiasme van de deelnemers, nogal eens iets uit willen lopen…

Proeverijen

Dit keer is het thema “the Endless Summer”. Speciaal voor de mensen die maar niet genoeg van de zomer en de daarbij behorende bieren kunnen krijgen. We nemen je mee op een spreekwoordelijke reis door Europa en doen daarbij een aantal bekende bierlanden aan. We vertrekken richting het zuiden en steken bij Hazeldonk de grens over. Dit keer gaat het niet richting West-Vleteren of een andere trappistenbrouwerij, want België heeft veel meer te bieden. Via Frankrijk gaat het verder naar het oosten: Duitsland! Een bierland bij uitstek en ook hier valt nog genoeg te ontdekken; bijzondere pils, Weizen, Kolsch, Berliner Weizen, een eerste voorzichtige IPA…..Hier nemen we even goed de tijd voor.

Daarna stappen we op het vliegtuig en steken de Noordzee over: Groot-Brittannië. Ondertussen allang niet meer alleen bekend om zijn lauwe, donkere, ietwat slappe Ales,  maar ook om zijn uitdagende IPA’s, intrigerende Porters en stoere Stouts.

Na deze proefsessie is de zomer officieel ten einde en kunnen we ons weer uitgerust en vol overgave storten op het werk, de (schoon)familie, de favoriete voetbalclub en allerlei andere belangrijke zaken.

Kortom, sluit de zomer waardig af en kom naar de FFBTS!

Locatie: SB Craft Beer Store
Kosten: 20 euro
Aanvang: 20.00 uur
Datum: 21 augustus
Inschrijven: via info@stanislausbrewskovitch.nl
of bij ons in de winkel aan De Heurne 44 in Enschede.