Wat er verder nog in het vat zit

Menigeen weet onze bierwinkel aan De Heurne in Enschede al te vinden. Deze fysieke plek, waar de mooie bieren in volle glorie te bewonderen zijn, is als een drinkplaats voor dieren die al weken door de woestijn zijn getrokken. Wij koesteren deze plek en zullen er voor zorgen dat deze niet uit zal drogen. Om ook de mensen die wat verder weg wonen en niet in staat zijn een bezoek aan onze winkel te brengen, zijn we begonnen met het opzetten van een webshop. We zijn al vergevorderd en weldra zal deze shop het daglicht zien.

In het vat zit op dit moment ook letterlijk 1000 liter van ons hete blondje. Een makkelijk drinkbaar lichtzoet blond bier met een toefje Tjabe Rawit peper. Het is een subtiel pepertje, dus geen reden tot nablussen met goedkope pils. En er zal nog een hoppige weizen volgen, maar daarover later meer op onze Facebook pagina.

Hopelijk al bekend bij de meesten, maar hier toch nog even vermeld. Op zaterdag 7 mei zal de 2e editie van het Dutch Craft Beer Festival plaatsvinden in popdium Atak in Enschede. Wat misschien nog niet bij iedereen bekend is, is dat er naast ons Facebook event ook een heuse website gemaakt is voor het festival. Check daarvoor www.dutchcraftbeerfestival.nl. Met dank aan de noeste arbeid van onze vrienden van Squal en onze stagiaire Laura.