Proeverijen en evenementen

“Share our pleasure in Craft Beer” is ons motto. Ons plezier in speciaalbier proberen we daarom ook zoveel mogelijk te delen door zelf proeverijen te organiseren of door onze bieren op festivals te schenken.

Naast de VRIJMIBIPS in onze winkel in Enschede en binnenkort ook in onze tweede winkel in Zwolle zijn we de komende tijd zelf, of onze bieren, te vinden op de volgende festivals:

Op zaterdag 8 oktober staan wij onze bieren te tappen op het Eendracht Bierfestival in Vriezenveen. Mooie bieren, lekker eten en goede muziek zijn de ingrediënten voor dit nieuwe festival.

eendrachtig

Op 15 en 16 oktober is onze Bockie Wonderland te proeven op het Bockbier Festival bij De Beiaard in Enschede.

bokbier-beiaard

Hele stevige muziek en goed bier is aan ons wel besteed. Wij zijn dan ook blij dat we zaterdag 29 oktober onze bieren mogen schenken op het rockfestival Beerland in de Metropool in Hengelo. Een stevige pogo bij Claw Boys Claw of Peter Pan Speedrock en daarna een mooi glas speciaalbier. Heaven!

beerland-1

Op zondag 6 november houden wij samen met restaurant ONS eten&drinken in Enschede de 2e editie van ‘En nou opbocken”! Meer dan 40 verschillende bockbieren zullen er te proeven zijn, van de tap of de fles en… op is ook werkelijk op!

We keep sharing our pleasure in Craft Beer!